8000 Székesfehérvár, Lövölde út 30.
+36-30 400-2715
Fénymásoló bérlés

 

A fénymásoló bérlése:

A fénymásoló bérlése nem nagy beruházás, így nem terheli meg a vállalkozását, minden hónapban a bérletidíj elszámolható. Mert ha netán a bérelt fénymásoló meghibásodna, nem kell a vezetőtől engedélyt kérni a javítás költség fedezetére, mert nem lesz ez Önöknek plusz kiadás. Mert ha bérli a fénymásolót, és változnak az igények, akkor sokkal egyszerűbb váltani egy másikra. Mert a bérelt gép költsége pontosan előre tervezhető, nincs váratlan javítási költség, nincs rossz festék a gépben és ha gond van, akkor gyorsan jön a segítség.

Átalánydíjas karbantartási szerződés:

A karbantartás esetén másológépei sokkal hosszabb élettartamára számíthat, meghibásodás esetén szervizes kollégáink a bejelentést követő 1 munkaórán belül megkezdik a hiba elhárítását. Ha alkatrész beépítés válik szükségessé, nem számítunk fel külön szerviz munkadíjat. Több gépre történő együttes szerződéskötés esetén még alacsonyabb havi karbantartási díjakat tudunk ajánlani.

Irodatechnikai berendezések vásárlása:

Az NBCorp Bt által forgalmazott RICOH márka minden igényt kielégítő megoldást nyújt irodatechnikai problémáira. Elsődleges célunk, hogy termék- és szolgáltatáskínálatunkkal valamint dokumentumkezelési tanácsadási programunkkal biztosítsuk ügyfeleinknek a gazdaságos és zavartalanul működő irodai környezetet. Az általunk forgalmazott márka környezetgazdálkodási politikájának célja a környezeti hatások minimalizálása és termékeik ökológiai értékének maximalizálása azok teljes életciklusa alatt. 

gyorslinkek
 
nbcorp © 2015
Facebook